top of page

Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapia sopii kaikille ja parhaimmassa tapauksessa hakeudut vastaanotolleni ennaltaehkäisevässä mielessä. Tällöin voimme pureutua ongelmakohtiin ajoissa ja näin välttää mahdollinen loukkaantuminen ja optimoida suorituskyvyn kehittyminen. Mikäli loukkaantuminen tai kipu on jo päässyt kehittymään, voimme fysioterapian keinoin huolehtia entiseen arkeen paluusta mahdollisimman tehokkain keinoin. 

Käynnillä selvitämme syy-seuraussuhteet ja etsimme niihin parhaat hoitokeinot. Yhdistän lähes aina manuaalisen terapian (esim. faskioiden käsittelyn ja nivelten mobilisoinnin) harjoitteluun. Tarvittaessa teippaamalla saadaan ulkopuolinen apu kuntoutusprosessiin. Käynniltäni saat aina selkeät kirjalliset ohjeet jatkoon. 


Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös harjoittelupaikallasi tai leirimatkoilla. Ole tällöin erikseen yhteydessä!

 

Valmennus

Valmennukseeni voit tulla riippumatta siitä onko harjoittelusta aikaisempaa kokemusta. Voit varata yksittäisen ajan, jonka aikana voimme esimerkiksi opetella painonnoston alkeita tai viilata tekniikoita. Viiden ja kymmenen kerran pakettien aikana ehdimme etenemään tavoitteitasi kohden suunnitelmallisemmin. Pidempien valmennussuhteiden käytännön toteutus ja hinnoittelu sovitaan erikseen, joten ota tällöin erikseen yhteyttä : )

Suosittelen harjoitusohjelman ostamista valmennuksen lisäksi. Huomaa, että voit ostaa myös pelkän harjoitusohjelman. Harjoitusohjelma laaditaan aina yksilöllisesti ja pidän kanssasi aina palaverin tai kerään tietoa kyselylomakkeella, jotta harjoitusohjelma tukee tavoitteitasi ja sopii sinun arkeesi.


Valmennuksen ajanvaraus tällä hetkellä viestillä tai soittaen!


 

Yhteistyöt ja koulutus

Tarvitsetko luennoitsijaa terveysalalta yrityksesi tai urheiluseurasi tilaisuuteen? Tarvitseeko urheiluseurasi valmentajat koulutusta loukkaantumisen jälkeiseen harjoitteluun? Kiinnostaako yhteistyö urheiluseurasi tai salisi urheilijoiden hyväksi?

Toteutan workshoppeja, luentotilaisuuksia, koulutuksia sekä erilaisia yhteistöitä tarpeidesi mukaan. Minulla on mahdollisuus lähteä myös leiri- ja kilpailumatkoille mukaan fysioterapeutiksi! 

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä paras tapa toteuttaa tarpeesi! 


 

bottom of page